Fejr årets sidste aften i stemningsfulde omgivelser hos ELMER, hvor vi inviterer til en festlig aften med 3,5 timer alt inklusiv – mad, vin, cocktails og god stemning.
For 1195,- pr. person får du en hel nytårsaften med alt, hvad hjertet begærer.
ANKOMST
Du kan vælge mellem tre tidsrum:
18.00, 18.30 eller 19.00
VELKOMST
Når du ankommer, bliver du budt velkommen ved bordet med:
Hjemmelavede kartoffelchips med dip
Löjrom på smørstegt blinis med pisket creme fraiche.
Et glas Champagne Extra Brut fra Lombard
BAR OG DRIKKEVARER
Vi opgraderer baren til lejligheden med finere vine og spiritus, så alt passer til den festlige aften.
VINE
• Dopff – Cremant d’Alsace – 2020 – Chardonnay
• Domaine Sebastien Dampt – Chablis – 2024
• Villanueva – Albarino – Rais Baixas – 2023
• Bodegas Altos del Terral – Crianza – Ribera del Duero – 2019
• Dopff – Familial – Pinot Noir – 2019
• Sequeirinha – Rosé – Douro – NV
ØL
2 forskellige øl fra vores eget bryggeri Apollo:
• Apollo Pilsner
• Apollo Hazy Saturday (IPA)
COCKTAILS
• Tre forskellige cocktails, der shakes og stirres på bestilling – ad libitum
ALKOHOLFRI:
• Hyben/Hindbær Lemonade
• Ingefær/Citron Lemonade
• Rabarbersaft
• Coca Cola/Zero, Faxe Kondi/Free, Fanta
• Alkoholfri Øl
• Alkoholfri Bobler, Hvidvin, Rosé og Rødvin
PRIS & PRAKTISK
1195,- pr. person
Inkl. alt: mad, vin, cocktails, øl, kaffe og god stemning.
Vi anbefaler at booke i god tid – nytårsaften på ELMER plejer at blive udsolgt hurtigt.
NYTÅRSBUFFET
Vi opgraderer vores populære buffet til lejligheden med ekstra fokus på kvalitet, smag og festlighed.
ANTIPASTI
• Persillepesto
• Butternut squash-creme
• Sicilianske grønne oliven
• Pisket smør med urter
• 12–14 mdr. Jamon Serrano
• Kalkunchorizo
• Syltede gule- og bolchebeder
• Syltede rødløg med stjerneanis og balsamico
• Syltede æbler med kanel og ingefær
• Valnødde-/daddelkompot
FORRETTER
• Tuntatar med kimchi og saltet agurk
• Gravad laks med citron-/peberrodcreme, urter & rugbrødsknas
• Hummertortellini med hummer bisque
• Sprød kugle af confiteret andelår
GRØNNE & LUNE FAVORITTER
• Bagt hokkaido & crudité med stegt rosenkål og havtorns- og vaniljedressing
• Ristet spidskål med Cæsar-dressing
• Pommes gratin med urter
SALATER
• Kartoffelsalat med stegte løg, purløg og urter
• Bulgursalat med ristede jordskokker, syltet ingefær, persille og ristede mandler
• Grøn salat med honey-mustard-dressing
VARME SERVERINGER – KØD & SAUCE
• Stegt citrusmarineret kylling med romesco
• Oksemørbrad med legeret pebersauce
• Sprødstegt svinebryst med sesamdressing
DET SØDE PUNKTUM
• Guldkugle af mørk chokolade med ananas, vanilje og crunch
• Krydret græskarkage med appelsin og cream cheese-frosting
• Kastberg is (kirsebærsorbet, chokolade-solbær is og vanilje) med tilbehør: saltet karamelcreme, coulis og knas
KAFFE & KRANSEKAGE
• Kaffe og kransekage