Nytår - Sticky Buttons
BOOK BORD KØB GAVEKORT

NYTÅRSAFTEN PÅ ELMER – 3,5 TIMER MED ALT INKLUSIV

Fejr årets sidste aften i stemningsfulde omgivelser hos ELMER, hvor vi inviterer til en festlig aften med 3,5 timer alt inklusiv – mad, vin, cocktails og god stemning.
For 1195,- pr. person får du en hel nytårsaften med alt, hvad hjertet begærer.

ANKOMST
Du kan vælge mellem tre tidsrum:
18.00, 18.30 eller 19.00


VELKOMST
Når du ankommer, bliver du budt velkommen ved bordet med:

  • Hjemmelavede kartoffelchips med dip

  • Löjrom på smørstegt blinis med pisket creme fraiche. 

  • Et glas Champagne Extra Brut fra Lombard

BAR OG DRIKKEVARER
Vi opgraderer baren til lejligheden med finere vine og spiritus, så alt passer til den festlige aften.

VINE
• Dopff – Cremant d’Alsace – 2020 – Chardonnay
• Domaine Sebastien Dampt – Chablis – 2024
• Villanueva – Albarino – Rais Baixas – 2023
• Bodegas Altos del Terral – Crianza – Ribera del Duero – 2019
• Dopff – Familial – Pinot Noir – 2019
• Sequeirinha – Rosé – Douro – NV

ØL
2 forskellige øl fra vores eget bryggeri Apollo:
• Apollo Pilsner
• Apollo Hazy Saturday (IPA)

COCKTAILS
• Tre forskellige cocktails, der shakes og stirres på bestilling – ad libitum

ALKOHOLFRI:
• Hyben/Hindbær Lemonade
• Ingefær/Citron Lemonade
• Rabarbersaft
• Coca Cola/Zero, Faxe Kondi/Free, Fanta
• Alkoholfri Øl
• Alkoholfri Bobler, Hvidvin, Rosé og Rødvin

PRIS & PRAKTISK
1195,- pr. person
Inkl. alt: mad, vin, cocktails, øl, kaffe og god stemning.

Vi anbefaler at booke i god tid – nytårsaften på ELMER plejer at blive udsolgt hurtigt.

NYTÅRSBUFFET
Vi opgraderer vores populære buffet til lejligheden med ekstra fokus på kvalitet, smag og festlighed.

 

ANTIPASTI
• Persillepesto 
• Butternut squash-creme 
• Sicilianske grønne oliven
• Pisket smør med urter 
• 12–14 mdr. Jamon Serrano
• Kalkunchorizo
• Syltede gule- og bolchebeder
• Syltede rødløg med stjerneanis og balsamico
• Syltede æbler med kanel og ingefær
• Valnødde-/daddelkompot 

FORRETTER
• Tuntatar med kimchi og saltet agurk
• Gravad laks med citron-/peberrodcreme, urter & rugbrødsknas 
• Hummertortellini med hummer bisque 
• Sprød kugle af confiteret andelår

GRØNNE & LUNE FAVORITTER
• Bagt hokkaido & crudité med stegt rosenkål og havtorns- og vaniljedressing 
• Ristet spidskål med Cæsar-dressing
• Pommes gratin med urter 

SALATER 
• Kartoffelsalat med stegte løg, purløg og urter 
• Bulgursalat med ristede jordskokker, syltet ingefær, persille og ristede mandler 
• Grøn salat med honey-mustard-dressing 

VARME SERVERINGER – KØD & SAUCE
• Stegt citrusmarineret kylling med romesco
• Oksemørbrad med legeret pebersauce 
• Sprødstegt svinebryst med sesamdressing

DET SØDE PUNKTUM
• Guldkugle af mørk chokolade med ananas, vanilje og crunch 
• Krydret græskarkage med appelsin og cream cheese-frosting 
• Kastberg is (kirsebærsorbet, chokolade-solbær is og vanilje) med tilbehør: saltet karamelcreme, coulis og knas 

KAFFE & KRANSEKAGE
• Kaffe og kransekage